About Sett Restaurant

Gelegen in de Brusselse metropool, in het hart van Tour & Taxi, een centrale plaats in de hoofdstad, definieert SETT zich als een polyvalente zaak, met een gastronomisch accent overdag, als restaurant en een feestelijk accent ’s avonds, als club.

Deze plek verworf zijn faam dankzij de kwaliteit van de diensten die zij biedt.
De centrale ligging maakt een perfecte toegankelijkheid mogelijk. Privé-parking is beschikbaar voor de klanten, evenals het openbaar vervoer voorziet verschillende haltes in de buurt, waardoor de toegankelijkheid nog vergroot.

De SETT is in de eerste plaats een eetgelegenheid. Inderdaad, elke dag, biedt onze zaak een rijk en gevarieerd menu dat uw smaakpapillen zal stimuleren. De service is snel en efficiënt, wat ons toelaat een klantenkring van omliggende bedrijven voor de lunch te ontvangen, naast toeristen die passeren.

In aanvulling op onze vaste menu, bieden wij dagelijks een zacht geprijsde dagschotel en suggesties aangepast aan het seizoen die regelmatig veranderen.

CORPORATE

Sett biedt de mogelijkheid om al uw bedrijfsevenementen te hosten in een trendy chique interieur.
Gelegen in het hart van het Koninklijk Pakhuis, een gebouw van een uitzonderlijke historische kwaliteit, in Thurn en Taxis, kan u genieten van de vele voordelen die Sett u te bieden heeft:
een ontvangstruimte in de galerij van het Koninklijk Pakhuis, verschillende bars, een dansvloer, een terras, twee mezzanines, een grote parkeerplaats, een volledig ingericht licht – en geluid systeem, etc.

Voor bedrijven op zoek naar de perfecte setting voor vergaderingen, bedrijfsetentjes, personeelsfeesten of gewoon een gezellig samenzijn, is SETT is de aangewezen plaats.
De aldus voorgestelde ruimten kunnen ook door particulieren worden gehuurd voor meer persoonlijke gelegenheden.

Sett biedt ruimtes aangepast aan alle soorten evenementen. Onze locatie is perfect voor de uitbouw en het succes van uw evenement. SETT biedt een telecommunicatie-infrastructuur, gratis wifi toegang, een volledige licht- en geluid infrastructuur en andere diensten op aanvraag. Professionaliteit dragen wij hoog in het vaandel, wij zullen steeds het goede imago van uw bedrijf en de goede uitvoering van uw events garanderen. Neem contact met ons op laat uw zaak en event groeien! Wij zullen met plezier een voorstel op maat opmaken.

Sett Restaurant

Havenlaan/Avenue du Port 86C
1000 Brussels
BELGIUM

Tel ✆: +32 2 420 44 21
info@settresto.be

Openingsuren

ELKE WERKDAG
12h00-14h30

ZATERDAG
18h30-23h00

ENKEL OP RESERVATIE